maanantai 7. toukokuuta 2012

On aika sanoa ääneen...Olen surullinen

Hei! 

Kiitoksia ensinnäkin kaikille ihan valtavasti mukavista sähköposteista ja kirjoituksista. 
......
......
 Minä rakastan tätä yhteisöä -Blogeja ja niiden kirjoittajia/ lukijoita... kaikkia. 
Me olemme vahvoja yhdessä.
 Minä itken tämän vuoksi.... Miksi syytellään ja levitellään huhuja viattomista perheistä..
esim. tuo lainaus "onkohan ne eroamassa?" saattaa antaa toiselle ihmiselle viestin:
 ai ne onkin eroamassa...
 Olenhan ihan vain tavallinen ihminen...
Kuulen ivallisen naurun, onneksi voin vain sanoa itselleni, se ei ollut meidän vika:)

Kiitos ystävällisyydestä teille rakkaat lukijat,
 jotka olette jaksaneet meitä tukea tämän vaikean asian ajan.
 Olen teille sydämelläni kiitollinen, ja muistan joka päivä teitä kaikkia,
 jakaakseni ideoita ja inspiraatioita:)
Yllä olevaan kuvaan (tein äidilleni tämän lahjaksi) voisikin laittaa tekstiksi meille,
 joka pitää paikkansa:Vanhempien valtakunnassa kaikki on hyvin:)


46 kommenttia:

 1. No voi harmi..:(
  Hyvä on toisen sanoa, mutta sanon kuitenkin....älä pahoita mieltäsi moisesta.♥

  VastaaPoista
 2. Olen tosi surullinen puolestasi vaikka en sinua henkilökohtaisesti tunnekkaan.(olen seurannut pitkään blogiasi)Lähetän sinulle voimia antavan lämpimän halauksen täältä lumisesta lapista :)

  VastaaPoista
 3. Ai kamalaa! Mikä niitä ihmisiä oikein vaivaa?? Eiköhän se mene näin, että se kenellä menee itsellä huonosti, niin käyttäytyy muita kohtaan samalla tavalla. Taitavat olla työttömiä, talonsa menettäneitä, eronneita tai muuten vaan k***päitä koko sakki. Pidän blogistasi suunnattomasti. Olen lukenut sitä jo pari vuotta ja aion edelleen lukea. Toivon todellakin,että jatkat blogia ja lopeta ilkeiden kirjoitteluiden lukeminen! Ja suuri kiitos sisustusvinkeistä! Jaksamisia.

  VastaaPoista
 4. Voi että, tosi ikävää että sinusta ja perheestänne kirjoitellaan tuolla mitä sattuu!! Mut minusta tuntuu että tuonne kirjoittelun kohteeksi joutuu vuoron perään kaikki kiinnostavat blogit, noita haukkujia/arvostelijoita/kateellisia riittää aina! Eli älä välitä niistä, vaikka varmasti pahalle tuntuukin! Toivon että jaksat jatkaa blogiasi, pitkään olen sitä seurannut!
  Ja voimia sinne kaiken keskelle, toivottavasti teiän taloasiat ratkeaa parhain päin!!

  VastaaPoista
 5. Moi! Älä välitä! Blogisi on ollut minulle inspiraation lähde. Ollaan vasta muuutettu uuteen ja omaan kotiin. Rahallisesti on tiukkaa mutta pikkuhiljaa kiertelen kirppareita yms . ja rakennan valkoista unelmaa kotiimme. Saan sinulta ideoita ja avarrat katsomaan esinettä muitten esineiden kanssa yhdessä jolloin rumastakin tulee kaunis. Samanlaista kotia en toki tee mutta vinkit ovat todella hienoja. Siunausta elämään! Koti on siellä missä perhe ja sydän .

  VastaaPoista
 6. Niin huomasin tämän asian hetken aikaa sitten ja tilastoista , kun alkaa tulemaan satapäisin liikennettä tietyiltä sivuilta ei voi välttyä lukemasta :( Olen puolen vuoden aikana tätä seurannut ja jostain syytä tasaisin välein laitetaa ketjuja pystyyn :( Onneksi muutama ketju sieltä on hävinnytkin, mutta kyllä se ihmisyyttä koettelee -Tekstit "uskomatonta paskaa, mut silti pitää lukea" kommentit joissa sitten haukutaan henkilökohtaisesti blogisti maan rakoon. Jos näitä olisi vain yksi tai kaksi ei se haittaisi, ja jos nämä ei lapsilleni asti kuuluisi, mutta näyttää sitten koulussakin asioita puivan koulukaverit. Tällainen lapsiin kohdistuva mollaaminen ei minusta ole enää aikuisten taikka lasten etua :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus näitä ihmisten tapoja! Jos ei kiinnosta, miksi tulee edes lukemaan? En ymmärrä tällaista. ;/

   Mutta kieltämättä itsekin joutuisin miettimään kolmeen kertaan, jatkanko bloggausta, jos lapset millään tavoin siitä kärsisivät. Ja veikkaanpa, että vaikka kuinka hommasta tykkään, niin kyllä se blogin pito siihen taitaisi loppua. :/

   Voimia!!

   Poista
 7. Voimia ja jaksamista teille <3 Älä vaan lopeta vaan jatka tätä ihanaa blogiasi. Jokainen "tunnettu"saa näitä ilkeitä sonta kirjoituksia. Nämä kirjoittajat ovat itse elämäänsä kyllästyneitä valittajia joilla ei ole omaa elämää. Me uskolliset lukijasi haluamme sinun jatkavan! Saan upeista töistäsi ja kauniista kodistasi valtavasi energiaa ja hyviä inspiksiä. Kaikkea hyvää päivääsi <3 t.yh Turusta

  VastaaPoista
 8. Tuntuu tosi kurjalta sinun ja teidän perheen puolesta... Tuollaisiin henkilökohtaisuuksiin ei kukaan, eikä varsinkaan tuntemattomat saisi syyllistyä. Voimia tilanteesta selviämiseen!

  VastaaPoista
 9. Olen niin surullinen tuosta asiattomasta käytöksestä sinua kohtaan :'(

  Yritä jaksaa, voimahali täältä Helsingistä <3

  VastaaPoista
 10. Voi ei. :(
  Minä se en ikinä ymmärrä miten ihmisillä on aikaa ja Viitseliäisyyttä ensin a)lukea blogeja, jotka eivät heitä selvästikään kiinnosta ja sitten vielä b) käydä erikseen jollain palstalla aukomassa asiasta päätään.
  Jokatapauksessa voimia teille, raskasta aikaa varmasti jo pelkästään tuo taloasia, saati sitten muu siihen lisäksi.

  VastaaPoista
 11. Älä sie välittele kateellisten ja pahantahtoisten ihmisten kirjoitteluista. Toivon, että jatkat kaikesta huolimatta plogiasi, jota seurailen arkipäivisin ehtiessäni. Mielestäni osaat kivasti ja kauniisti sisustaa kotiasi, asuitpa sitten missä hyvänsä. Itse olen aika laiska kommentoimaan, mutta nyt oli ihan pakko, kun kuulostat niin lannistuneelta. Älä anna periksi, sillä maailmassa ei ole liikaa kauniita asioita. Näin tuumailee Leena Lapista ( lunta pihalla vielä puoli metriä!!)

  VastaaPoista
 12. Mistä niitä aina riittääkin, joita toisten asioiden vatvominen voi noin kiinnostaa? Minäkin toivon sinun jatkavan vaikka hammasta purren. Voimia koko perheelle!

  VastaaPoista
 13. Minäkin toivon että jatkaisit blogin pitäjänä. Itse ihailen käsitöitäsi vaikka en itse ole mikään käsityöihminen. Käyn joka päivä tarkastamassa onko tullut uusia päivityksiä. =)

  Ymmärrän kyllä, että tuollainen haukkuminen ja valehtelu on loukkaavaa. Jollain lailla se on vieläkin loukkaavampaa kun se tehdään nimettömästi netissä. Mutta sanoohan se sananlaskukin, että karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Toivottavasti tästä oli edes vähän piristystä... =)

  Elena

  VastaaPoista
 14. Hei!
  Olen lukenut blogiasi kauan ja vain harvoin olen kommentoinut. Nyt on kyllä pakko toivottaa paljon paljon voimia sinne teille! Itsekin rakentaneena tiedän, että asiat eivät aina mene niin kuin niiden pitäisi ja asiat eivät ole mustavalkoisia. Ja tosi ikävää, että taloasianne on "tökkinyt" niin pahasti! Toivottavasti asiat järjestyvät!
  t.Katja

  VastaaPoista
 15. Ensimmäinen ajatus on, että joko tää taas alkaa?? Te ootte kyllä saaneet jo ihan tarpeeksi nettiherjauksia :( Mikä ihme suomalaisessa luonteessa on kun joidenkin pitää olla niin katkera ja kade ja kiinnostunut vieraidenkin ihmisten asioista :(

  Tämän päivän sanomalehdessä oli lakimuutoksesta, joka koskee toisten piinaamista ym. Toivon mukaan tähän blogimaailman villiin viidakkoon ulottuvat myös jotkut lainkohdat, vaikka sananvapauden piirissä voi paljon sanoakin.

  Voimia ja halauksia koko perheelle <3
  On kyllä valtava tappio meille lukijoille jos inspiroiva ja ihana blogisi loppuu.
  Et sattumalta ole harkinnut suljettua blogia, joka vaatii sähköpostiin blogikutsun?

  VastaaPoista
 16. Voi ei, todella surullista lukea että olet joutunut kohtaamaan tällaista asiatonta käytöstä, ihan käsittämätöntä! Toivon sinun jatkavan tästä huolimatta blogiasi, olen itse ja uskon että niin monet muutkin, ammentanut valtavasti ideoita tästä ihanasta blogista. Voimia tästä selviämiseen!

  VastaaPoista
 17. Hei, meissä ihmisissä (ei kaikissa)on se kateus, joka teetättää tällaista, että pitää kirjoitella toisesta pahaa ja perättömiä asioita. Kun itsellä on vähän tai ei mitään, niin aletaan kadehtimaan muita. Kaiken lisäksi nämä ihmiset uskovat jopa itsekin omiin tarinoihinsa joita levittelevät ja saavat manipuloinnilla muutkin uskomaan. Tämä on erittäin raukkamaista puuhaa, täytyy sanoa. Sanoohan tuo järkikin, että mitä h.......ä se kenellään kuuluu kuinka edullisesti/kalliisti on talonsa saanut ja missä vaiheessa sen myy. Äly hoi, äly älä jätä sanon minä kateellisille ihmisille. Aikuiset ihmiset käyttäytyvät lapsellisesti, mutta monesti lapsikin on järkevämpi kuin aikuinen. Paitsi jos aikuinen yllyttää lastaan toisia lapsia vastaan. Toinen lohkaisu voisi olla, että järki käteen ja ostoksille (Lidl:n mainos). Että siitä vaan ostoksille, kukin kukkaronsa mukaan.

  Wilhelmiinan koti on kaunis juuri siitä syystä, että hänellä on silmää kauneudelle ja hän osaa tehdä käsillään paljon asioita, mitä kaikki eivät osaa. En minäkään... ja minä en siitä huolimatta kadehdi, vaan ihaillen katselen kauniita kuvia ja poimimpa ideoita kotiinikin.

  Terveisin Satu M

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä Wilhelmiina, blogisi on yksi parhaista ja käsityösi aivan jumalattoman ihania <3 Kateelliset on kateellisia, älä välitä niistä :)

  VastaaPoista
 19. Aika nopeaa toimintaa, toissapäivän kirjoituksessasi suunnittelit terassien tekoa.

  VastaaPoista
 20. Tsemppiä Wilhelmiina!

  On tämä vaan ihmetouhua. Sinulla on kiinnostava blogi kun herättää näin keskustelua.

  Yritä jaksaa...kestää... kaikki shitti <3

  Kovin on pienet kuviot joidenkin elämässä kun jaksavat olla noin kiinnostuneita toisten tekemisistä :(

  Pitäiskö tähän todeta, että kannattaa jokaisen hankkia oma kiva elämä niin ei tarvitse olla niin negakriittinen muiden asioille.

  VastaaPoista
 21. Osa tekstistä on hävinnyt?

  VastaaPoista
 22. Hei Wilhelmiina, Olen uusi näissä blogi-jutuissa ja olen aivan pöyristynyt kun luen näistä kiusaamisista, kateellisten ihmisten panetteluista ja parjaamisesta, en lue yleisöosastoja enkä toki tiedä mistä kirjoituksista on kyse, mutta toivotan Sinulle ja perheellesi voimia, olen luullut että tämä bloggailu on harmitonta ja mukavaa rentoutumista ja ainakin minulle itselleni unelmia ja vinkkejä sisustamisessa ja ruoanlaitossa, nyt olenkin törmännyt jo monessa blogissa vastaavaan blogin pitäjän surullisuuteen kun anonyymit - sivulliset ihmiset panettelevat ja kirjoittelevat muissa foorumeissa, miksi kaikki kaunis halutaan tuhota? En ymmärrä! Aikuiset ihmiset kuitenkin täällä lukevat ja kirjoittelevat, kyllä ihmiset ovat julmia toisilleen! Toivon että et lopeta ihanaa blogiasi, olen aina toivonut että pääsisin käymään puodissasi ja näkisin ihan oikeasti livenä nuo kaikki ihanuudet mitä olet tehnyt. Kaikkea hyvää, iloa onnea ja voimia kevääseenne!
  Ystävyydellä☁ tuisku

  VastaaPoista
 23. Minullakin vesi kiertää silmissä kun ajattelen ihmisten ilkeyttä...Mitä ihmettä toisten asiat kenellekään kuuluu....Tämä blogihan on viime kädessä vain pintaraapaisu toisen elämästä.Toivon sinulle kaikkea hyvää ja onnellisia päiviä elämääsi.Toivon kovasti että jatkat olen silloin tällöin piipahdellut blogissasi.

  VastaaPoista
 24. Hei,huolestuin kun eilen kyselin kuinka rahat riittää,niin ethän pahoittanut siitä mieltäsi,kysyin ihan aidosta kiinnostuksesta,kun oikeasti nykyään kaikki maksaa tosi paljon.Sinulla on ihana blogi ja ilolla seurailen tätä vaikkakin anonyymina.Hyvää jatkoa ja iloa päiviisi.Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija :) Ei en pahoittanut mieltä en ollenkaan. Kyse onkin ollut nyt tuolla merkillisissä palstoissa joissa tosiaan juorutaan niin paljon kuin jaksetaan. Hyvä , että otit asian selville, rahasta puhuminen ei haittaa ollenkaan ja minä koitan aina vastata kun se on mahdollista toki. Raha käsite on Suomessa aika tabu niin kuin moni muukin, siitä saisi olla enemmän juttua ja nimenomaan positiivisessa mielessä.
   Tuolla ketjuissa tosiaan päiviteltiin meidän rakennus aikasta rahastoa jne. eli ei tänne kuuluvia "juoruja" .
   Mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi:)

   Poista
 25. Hyvinkin naisvaltaisessa työyhteisössä työskentelevänä voisin sanoa naisten elävän juoruista! Ite oon siinä huono kun en tunne ketään enkä muista juttua enää hetken päästä :) Mutta piupaut pahan puhujille!!! Kesä tulee ja se on ihanaa!! Voimia siul!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan käynyt niin, että ne ennenvanhaiset "juorukerhot" ovat muuttaneet yleisille keskustelupalstoille juoruiksi joita sitten päivitellään ja tosiaan ihmetellään ilman omien nimien kertomista? Niin se taitaa olla nykyään mennyt, tosin teksti jota saa lukea on aivan liian raadollista:( Itsekin aikoinaan olin yhdessä paikassa töissä nuorena tyttönä ja muistan ne kahvituntien juorut, kuka oli missäkin ja milloinkin jne :)Nyt ne on netissä online!!

   Poista
 26. Lämmin kiitos kaikille <3 Niin en minäkään lue, ennen kuin tilastot rupesivat näyttämään satoja kävijöitä noilta palstoilta. Ihmetystähän se ensin laittoi, silmiä hieraistaen luin mitä jaksoin ja mitta tuli täyteen silloin jo ensimmäisillä kerroilla. Nyt vain huvitti, mutta samalla kyllä surutti että miksi? En ajatellut tästä kirjoittaa, olin pitkään hiljaa, mutta kun siellä vaan jatkui meno eri ketjuissa hurjana ja väki lisääntyi kilvan haukkumaan ajattelin avata sanaisen arkkuni. Nyt se loppui kuin seinään , onneksi ja moderaattori poisti ketjun. Toivon tosiaan , että nämä nyt sitten loppuivat tähän. Mieheni sanoi juuri, että hyvä on välillä vähän herätellä sitäkin kansaa, jospa ymmärtäisivät elämän ilojen tarkoituksen ja sen ihanuuden. Vaikka olisi kuinka kurjaa, voi silti itse tehdä elämästään paremman vain positiivisella ajettelulla:)

  VastaaPoista
 27. Hei, kävin saman läpi oman blogini kohdalla. Se on tosi rankkaa. Ei voi kuin ihmetellä joidenkin ihmisten julmuutta. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 28. Olen seurannut blogiasi tosi kauan. Itse osaan neuloa sukkia ym,,,, nekin opetellut vasta vanhemmalla iällä,mutta ei ole tullut mieleenkään kadehtia. Ihailen sinun kättesi taitoa ja kauniita tekstiilejä. En ole koskaan kokenut,että kertoisit niistä kehuskellen. Kyllä ihmisillä jotka ilkeilee on itsellä asiat tosi huonosti =( En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt alkoi pistää vihaksi noi ilkeilyt. Kaikkea hyvää sinulle olet kyllä niiden yläpuolella ei kannata välittää . Hyvää kevättä Aila

  VastaaPoista
 29. Hei, tupsahdin tänne toisen blogisin kautta ja olen aivan myyty. Ihan iki-ihana blogi. Tykkään valtavasti. Valitettavasti en tiedä mitä täällä on ollut meneillään, mutta toivon kovasti, että jaksat pitää tätä blogiasi tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
 30. Tsemppiä wilhelmiina! Olen aika uusi blogisi lukija ja erityisen ilolla seuraan kirjontablogia! Ethän lopeta!!

  VastaaPoista
 31. Jostakin luin viisaan ajatuksen, että sen mitä toisesta sanoo, voi kohdistaa suoraan itseensä. Me ihmiset ollaan tavallaan peilejä toisillemme. Jos kehut toista ihmistä, voit ajatella että olet itse kehumisen arvoinen. Jos taas haukut, voit miettiä oletko itse sellainen jollaiseksi toista haukut...

  Ihan hirveesti voimia ja tsemppiä Wilhelmiina <3 Olet tosi taitava ja sinulla on ihana blogi, josta moni iloitsee!!

  VastaaPoista
 32. Positiivista energiaa ja ihanaista kevätaurinkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 33. just kirjoittelin samasta aiheesta omassa blogissani, kun en enää jaksanut olla hiljaa..taaskaan..
  on se vaan kumma miten sitä pitää päästää paha valloilleen ja oikein kieriskellä siinä..
  mieluummin minä kieriskelen hyvissä tunnelmissa..
  mitä nämä ihmeen keskustelupalstat oikein ovat, ihanko jotain yleisiä chatteja..?
  Voimia sinulle sinne lähettelen <3 <3

  VastaaPoista
 34. Lämmin voimahali sinulle ja perheellesi! Koittakaahan jaksaa, äläkä missään nimessä lannistu tuollaisten p****puheiden takia. Tämä nettimaailma on ihme paikka kun ihmiset luulee voivansa täällä jauhaa peetä minkä ehtivät. Olen usein miettinyt olisiko samoilla ihmisillä kanttia oikeasti kasvotusten sanoa niitä asioita? Aivan pöyristyttävän huonoa käytöstä joka tapauksessa eikä todellakaan kuuluu aikuisten ihmisten käytökseen. Olen tosi surullinen jos olette joutuneet moisen kohteeksi. Kateelliset ne siellä pahaa oloaan purkaa. Sinulla on uskomaton kyky luoda kauneutta ympärillesi, kotisi on kaunis ja käsityösi upeita. Aurinkoisia ajatuksia ja jaksamista kaiken keskellä!

  VastaaPoista
 35. Iloa ja energiaa kesän odotukseenne siellä uudessa kauniissa kodissanne ♥

  VastaaPoista
 36. Voi, kun ikävää jälleen. Monelta taholta olen lueskellut näitä herjausjuttuja. En ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa...
  Voimia ja kaksamista arjen pyöritykseen. Iloa ja Inspiraatitoa kevään kera :)

  VastaaPoista
 37. Itsekkin sen kyseisen palstan(ja ketjun) kautta tänne eksyin, tosin niin aikaisessa vaiheessa, että suuremmat avautumiset on mennyt minulta ihan ohi. Oli vaan pakko tulla sanomaan, että aivan ihana koti teillä on, todella kaunis. Meillä on oma koti ollut rakenteilla reilun vuoden ja vielä jatkuu ainakin ensi talveen asti, samoilla linjoilla ollaan sisustuksellisesti, harmi vaan, että minulta nuo kädentaidot on täysin hukassa :)

  Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 38. Onpa tosi kurjaa että teillä on ollut taas tällaisia murheita. Minäkin ihmettelen sitä mikä on se paikka missä tällaisia juttuja juoruillaan? Olen ihan tietämätön tällasista palstoista ja siksi utelias, voitko kertoa paikan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva-lehden Av -palsta , josta onneksi on ainakin kolme ketjua on jo poistettu. Luulisi lehden olevan tasokas odottavien äitien lehti? Toinen taitaa maineestaan olla kaksplus, mutta en tiedä onko siellä mitää erityistä nyt. Aikaisemmin on ollut joitain ketjuja (pelkkää haukkumista jne) . Nämäkin asit tuli esille tulleista linkeistä, minä kun en enää vauva juttuja lue, kun lapset on jo kouluikäisiä:)Tilastoista kun näkee kaikkea kivaa ;)

   Poista
 39. Kiitos kiitos kaikille :) Tämän aamun aamupojat (radiossa) onneksi "kehuivat" esim. näitä av palstan "kotiäitejä" jollain tapaa sekopäisiksi , joten voinemme huoletta ajatella samoin... tai ainakin minä. Onhan se niin, ettei normaalisti kukaan ihminen pysty suoltamaan sanojaan suustaan noin . Minä yritän jättää tämän taakseni ja jatkaa paremmin mielin eteenpäin!

  VastaaPoista
 40. Sinulla on ihana blogi Wilhelmiina. Sen lisäksi käsityösi ovat sellaisia, että jo niitä katselemalla oma päiväni saa hyvää energiaa ja mieltä. Itselläni ei ole kovin paljoa aikaa tehdä käsitöitä ja blogisi on minulle kuin karkkikauppa. Löysin tänne Ainosofian blogin kautta.

  Koska etsin netistä vain tietynlaisia ihania juttuja, en tiedä noista kurjista jutuista mitään. Luulen, että suurin osa on samanlaisia. Ilkeily ja juoruilu on siis vain pienen, kieroutuneen piirin juttuja. Jätä ne omaan arvoonsa ja ajattele, millainen voimavara Sinun ajatuksesi ja työsi ovat meille muille. Älä missään nimessä käytä kallisarvoista aikaasi noiden kakkajuttujen lukemiseen. Tunne arvosi.

  Kaikkea hyvää Sinulle ja perheellesi ja tälle blogille ja ideoillesi.

  T: Seija Uudeltamaalta

  VastaaPoista
 41. On kyllä kertakaikkiaan kumma juttu miten blogit kerta toisensa jälkeen joutuu juorujen kohteeksi!!
  Kait ne on ne "piilo" kateelliset ihmiset, joilla ei kertakaikkiaan ole omaa elämää ja istuvat päivät tietokoneen ääressä jotka jaksavat hautoa toisten asioita jopa julkisesti.

  Mielestäni blogit ovat hyvänolon lähteitä joista nimenomaan haetaan inspiraatiota. Ja hassua kyllä moneen blogiin syntyy jonkinlainen "side" ja jos se loppuisi miettisi aina välillä "mitäköhän heillekkin kuuluu".
  Itse olen sellainen kaikista huolehtija, kaikille hyvää haluava ihminen.
  Olen blogiasi seuraillut pidemmän aikaa taustalta, lähinnä ihaillen sinun erinomaisia kädentaitojasi joten en tiedä mistä kaikesta ihmiset nyt juoruavatkaan.

  Mutta kaikesta pahasta huolimatta haluan antaa teille ripauksen voimaa arkeen ja elämään. Asioilla on tapana järjestyä kuten me taistelijat tiedämme :) Toivottavasti saamme seurata kaunista blogiasi jatkossakin.

  VastaaPoista

Jätä kiitoksesi kommentti käynnistäsi. Noudatetaan kommentti osiossa yleisiä kauniita "järjestyssääntöjä" . Pienikin tervehdys voi muuttaa päivän iloiseksi.